Újabb megrázó részletek az újbudai tragédiáról - megszólalt a gyászoló apa

Vágólapra másolva!
Egy családjával sétáló anyára zuhant rá 40 méter magasból egy öngyilkos férfi néhány napja. Egyikük sem élte túl a balesetet. A nővel ott volt a két gyereke és a férje is. Utóbbi karjaiban halt meg az asszony. A gyászoló férfi most a Borsnak beszélt a tragédiáról.
Vágólapra másolva!

A tragédia után néhány nappal a gyászoló férj megrendítő interjút adott a Borsnak.

"Boglárkáról még a méhen belül kiderült, hogy valószínűleg van egy ritka betegsége, egy bizonyos légúti csavarodás.

Eleve nem vagyunk már fiatalok, inkább Mártonnak és Boglárkának adunk meg mindent a lehető legnagyobb boldogságban" – mondta a lapnak Bronz Gábor, a meghalt nő férje.

Semmi más nem számít" - mondta.

"Boglárka még semmit sem fog fel az egészből, de Márton már 3 éves, neki annyit elmondtunk, hogy anya nagyon csúnyán megsérült, és sokáig kórházban lesz. Majd egy pszichológus segítségével szeretnénk neki elmondani az igazat".

A lapnak a gyászoló férfi apja elmondta, hogy fia és a családja épp aznap szabadultak a karanténból, és az első útjuk a játszótérre vezetett volna. A vírushelyzet miatt az erdélyi rokonok hosszú hónapokig nem láthatták a kis Boglárkát, ám végül a család mégis kivitte őt hozzájuk. Mikor hazatértek, két hétig otthon kellett maradniuk.

Miután kiléptek az ajtón,

a férfinak valamiért vissza kellett mennie a lakásba, így lemaradt. A nő és a két gyerek lifttel indult el, Gábor pedig utánuk sietett.

Hallott egy puffanást, majd mintegy 20 másodperccel később már látta, hogy mi történt. A több mint 40 métert zuhanó öngyilkos klímaszerelő halálra nyomta az asszonyt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!