Vágólapra másolva!
A Pest megyei településen tavaly októberben vette át a baloldal a hatalmat, azóta folyamatos a belharc: a momentumos polgármester van a sánc egyik, és "támogatói", a DK, az MSZP és LMP pedig a másik oldalán. A játszma szereplőinek neve nem is érdekes, a jelenség a fontos. Olyannyira gyűlölik egymást, hogy a polgármester ki akarta rúgni a "baráti" alpolgármestereit, mire azok minden jogkörét elvették a testület többségének támogatásával. A baloldal mára teljesen megbénította a várost.
Vágólapra másolva!

Ne legyenek illúzióink, hogy ugyanezt tennék az országgal, ha véletlenül hatalomra kerülnének. Hogy erős képzavarral éljek: 2006-ban Gyurcsány szabadította ki a diktafon REC-gombjának szellemét a palackból, hiszen akkor is egy hangfelvételből lett balhé, lángba is borult Budapest az őszödi hazudozó beszéde miatt. Már abban az évben megkezdődtek a "szerkezeti reformok", magyarul megszorítások, pedig a gazdasági világválság még a kanyarban sem volt. Hiába, mint Fletó őszödi vallomásából tudjuk, előtte kormányon nem csináltak semmit, végighazudták a előző másfél-két évet.

De vissza a mai baloldalhoz! Most nem Hadházy Ákos tenyerelt a hangrögzítő gombra, hanem a gödi DK; aztán meg sem álltak a vágópadig, és összehoztak egy műremeket a momentumos polgármester egyik testületi előadásából. Persze, a Momentum sem volt rest, vérig sértődött, el is kezdtek rúgkapálni, hogy a hazugság, a felvételt megvágták (nahát, ez milyen meglepő Gyurcsányéktól...), mert az nem is úgy volt, Gödön valójában nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

A momentumos srácok most döbbennek rá, hogy Fletóék bármire képesek; hiába, gyerekek voltak még 2006-ban. Az akkori életkoruknak megfelelően sírdogálnak, a könnyektől elcsukló hangon arról beszélnek, hogy ők ezt nem gondolták volna Gyurcsányról. Mi innen arra biztatjuk őket, hogy ezután is tekintsenek csak szövetségesként Fletóra, hiszen jól tudjuk, a kígyók kígyóznak, és Gyurcsányban megbízhatnak. Ahogy az MSZP is mindig megbízott benne.

Így, a közös (?) listaállítás és miniszterelnök-jelölti casting előtt egyvalamit biztosan tudunk: a "szövetségesek" már felvértezték magukat diktafonokkal.

Indulhat is a banzáj, akarom mondani az ellenzéki kampány. A műsor már most fergeteges!