Közösségi médiaképzést indít a Megafon

logo covid coronavirus pandemic EUROPEAN UNION comision comission eu ue EUROPE tech giants big three 3 ILLUSTRATION fake news fake-news misinformation information prevent social MEDIA platform platforms fb FACEBOOK commission onlin
Facebook logo displayed on a phone screen and keyboard are seen in this multiple exposure illustration photo taken in Poland on June 14, 2020. European Commission officials said that Facebook, Twitter and Google should provide monthly fake news reports to prevent fake news about coronavirus pandemic. (Photo Illustration by Jakub Porzycki/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Szeptembertől indul a Megafon közösségi médiaképzése, ahol többek között videókészítést és a célzott hirdetések kezelését is megtanítják a jelentkezőknek.
Vágólapra másolva!

A magyarok többsége jobboldali értékrendű, mégis a baloldali médiumoktól és megmondóemberektől hangos az online tér – hívja fel a figyelmet a Megafon Facebook-videójában.

Illusztráció Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Ezért szeptembertől közösségi médiaképzést indítanak, aminek célja, hogy

a jobboldali emberek a közösségi médiában is bátran elmondhassák a véleményüket, és azt hatékonyan tudják közvetítetni.

Akiknek pedig már van YouTube-csatornájuk vagy közösségi oldaluk, megtanulhatják, hogy az ott megosztott tartalmakat hogyan tudják hatékonyabban eljuttatni az emberekhez.
A képzésre augusztus 20-áig lehet jelentkezni a www.megafon.hu oldalon.