Tartalmi hibák miatt visszadobott Lánchíd-tender, súlyos hiányosságok a Pesti úti idősotthonban. Meddig háríthatja még a felelősséget Karácsony Gergely? A Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége volt Tarlós István. 

Velkovics Vilmos műsorvezető arról kérdezte a volt főpolgármestert, hogy szerinte azzal a tempóval, ahogy halad Karácsony Gergely, elkészül-e valaha a felújítás.

Tarlós István azt mondta, hogy 5 évig formálisan ott ült a közgyűlésében Karácsony Gergely. 

Én inkább annál a megfogalmazásnál maradnék, hogy meg kellene érteni, hogy mi folyik a Lánchíd körül. Én sajnálom, hogy politikai üggyé varázsolták." 

Mindenkinek meg kellene értenie, mert szerintem ezt nagyon kevesen értik már, hogy ott mi folyik. Választ kellene kapni triviális kérdésekre, mert itt egy kommunikációs küzdelem folyik most alapjában véve. Először is nem értem, hogy miért kellett februárig várni az előző tender lezárásával. Azt már novemberben jogi szempontból minden további nélkül meg lehetett volna tenni, és akkor belefértek volna abba a bizonyos nyolcéves referenciaablakba, amin most ez a vita folyik - mondta Tarlós István.

A teljes interjút itt tekintheti meg.