Egy nő Farmoson biciklizett, amikor egy férfi a lovaskocsijával leszorította az útról, majd rátámadt egy vasvillával és egy kisbaltával.

A nő július 31-én reggel haladt az úton a biciklijével, amikor hátulról egy lovaskocsit hallott közeledni. A kocsit hajtó férfi nem kerülte ki a biciklist, inkább ráhúzta a szekeret. Elsodorta a nőt, aki beborult az út menti bokorba.

Forrás: Police.hu

A férfi lemászott a szekérről és megfogott egy vasvillát, és azzal közeledett a nő felé, közben azt ordibálta neki, hogy "megöllek". A biciklis a hasán, a lábán és a hátán sérült meg, de végül le tudta fegyverezni a támadóját. A férfi ezek után visszament a szekérhez és levett róla egy kisbaltát és azzal támadt. A nő védekezés közben a kezén és a fején sérült meg, de a baltát is sikerült elvennie a férfitól. A támadó később visszaült a szakérre és elhajtott.

Forrás: Police.hu

A 64 éves férfit a rendőrök elfogták, kihallgatták és őrizetbe vették. Nem tagadott semmit, a tettét azzal indokolta, hogy régóta rossz viszonyban van a nő élettársával, és így akart neki visszavágni.

A letartóztatásban lévő férfi ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak nyomozást.