Kétségbeesetten integetett, de nem álltak meg segíteni balesete után a fiatal nőnek az M86-oson

Vágólapra másolva!
Súlyos baleset történt az M86-os autóúton, Vép közelében vasárnap éjszaka. Egy, a belső sávban álló, kivilágítatlan balesetes autó miatt egy érkező Lexus sofőrje elrántotta a kormányt, ettől többször megpördült és a tetején állt meg. A Lexusban egy család utazott.
Vágólapra másolva!

Súlyosan sérült fiát hátrahagyva rohant egy apa, hogy mentse a családja életét, miután kimászott az M86-os autóúton keresztben álló, felborult kocsija roncsából. A belső sávban, a sötétben egy balesetező kocsit látott meg, azt akarta kikerülni, de az autó többször megpördült és felborult.

Egy autó Győr felé tartott, sofőrje feltehetően elaludt, majd többször is a szalagkorlátnak ütközött,

majd az autójával kivilágítatlanul a belső sávban állt meg a menetiránnyal szemben.

Az autót vezető fiatal nő ki tudott szállni a totálkáros roncsból és integetve megpróbálta megállítani az érkező kocsikat. Elmondása szerint 5-6 autó is elhajtott mellette. Egy sofőr éppen megállt, ekkor érkezett a család kocsija.

A Lexus vezetője az utolsó pillanatban rántotta félre a kormányt, éppen csak elkerülve az ütközést. A hirtelen irányváltástól – és feltehetőleg a másik autóból kifolyt olaj miatt is – a sofőr nem tudta kormányozni az autót, a jobbra kitérő, majd ismét balra sodródó Lexus a középső szalagkorlátnak ütközött, a

tetejére fordulva csúszott rajta, majd a levegőbe repült, és ismét megpördülve a tetején ért földet

- írja a 112press.hu.

Az autóban a sofőrön kívül a felesége és két gyereke utazott. Horvátországi nyaralásból tartottak hazafelé. A baleset után kiderült, hogy mindenki életben van, de a fia nagyon súlyosan megsérült.

A vérző fejű férfi kimászott a roncsból, az ajtóból kikapta a fényvisszaverő mellényt és sérült családtagjait hátrahagyva rohant, hogy megállítsa a feléjük tartó kocsikat. Ez sikerült,

így újabb súlyos balesetet előzött meg az apa.