Elraboltak és megerőszakoltak egy lányt Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy XIX. kerületi dohányboltnál állt a 17 éves lány, amikor egy férfi odament hozzá és beszélgetni kezdett vele. Később megjelent a férfi egyik társa is, majd beszálltak egy drága autóba. Pár perc múlva mindketten megerőszakolták egy közeli házban a lányt, akinek végül sikerült elszöknie, még mielőtt kivitték volna Németországba – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

A 17 éves lány félelmetes történetét az egyik barátnője mondta el a Ripostnak. Ezek alapján a lány augusztus 3-án várakozott az utcán, amikor odament hozzá egy férfi és kedveskedni kezdett neki.

"Úgy tudom, hogy Dóri ott állt a dohányboltnál és a mellette lévő kisebb üzlet közötti részen, amikor egy férfi odament hozzá. Kedves volt, bókolt neki, felajánlotta, hogy az üzletből hoz neki kávét és egy energiaitalt.

– mesélte a lapnak a barátnő.

A Ripost elment ahhoz az üzlethez, ahol a férfiak kávét vette a lánynak. Kiderült, hogy a rendőrök már voltak ott és elvitték a kamerafelvételeket.

"Először nem is értettem, hogy mi történik, később derült ki, hogy valami szörnyűség van a háttérben. Megnéztem én is a felvételt. Annyi látszik rajta, hogy a lány egyedül álldogál, majd mellé lép egy nagydarab férfi. Ezután elmegy, de nem egyedül tér vissza. Elkísérte egy nagydarab barátja is, akivel együtt hoznak a lánynak egy kávét és egy energiaitalt.

Beszélgetnek, majd megérkezik egy drága autó, amit egy férfi vezetett, majd a két társa és a lány közösen beszálltak a kocsiba.

Én úgy láttam, hogy a fiatal önként szállt be, gondolom elcsalhatták valamivel" – magyarázta az egyik eladó.

A lányt ezek után percekig autóztatták a környéken, majd elvitték egy családi házba. Ekkor már sejtette, hogy valamit akarnak tőle, de nem tudott senkitől segítséget kérni.

Amint bementek az épületbe a két férfi megerőszakolta.

A szomszédok elmondták a lapnak, hogy a napokban láttak rendőröket a háznál. Egy asszony szerint korábban többen is éltek a házban, most már viszont csak egy férfi, akinek zűrös kinézetű barátai vannak.

– tette hozzá.

Az erőszak után a két férfi Németországról kezdett el beszélni a lánynak, hogy ott majd milyen jó élete lesz.

"Azt mondták neki, hogy rengeteget fog keresni, nem lesz semmiben sem hiánya.

Ám előtte elvitték egy közeli ruhaboltba, hogy új ruhákat vegyenek neki, ahol Dóri kihasználva az alkalmat, az egyik eladótól segítséget tudott kérni.

Ők értesítették a rendőröket, a két férfi pedig azonnal menekülőre fogta" – magyarázta a Ripostnak a barátnő, hogyan sikerült megszöknie a lánynak.

A lap megkereste a lányt is, aki egyelőre nem akart nyilatkozni a sokkhatás miatt.