Őrizetbe vettek három férfit, akik egy budapesti szórakozóhelyen összeverekedtek két másik vendéggel. A Blikk úgy tudja, ők voltak azok, akik múlt héten brutálisan megverték a volt válogatott focistát, Busai Attilát.

A focistát olyan brutálisan összeverték múlt héten, hogy eltört az arccsontja és műteni kellett. Később a kórházból azt üzente: Nem tudok beszélni, sín van a számban! Ma döntenek az orvosok, hogy meddig tartanak bent A rendőrök ma közleményükben azt írják: súlyos testi sértés és garázdaság miatt eljárást folytatnak három budapesti férfi ellen, akik a gyanú szerint szerdán este egy Fővám téri szórakoztatócentrum egyik vendéglátó egységében többször megütöttek egy férfit. A sértett a bántalmazás következtében súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Busai AttilaForrás: Origo

A Blikk információi szerint 

az őrizetbe vett társaság tagjai voltak azok, akik Busai Attilát megverték. 
A nyomozás adatai szerint augusztus 5-én délután két férfi szóváltásba keveredett az étterem felszolgálóival, akik felszólították őket, hogy hagyják el a vendéglőt. A férfiak ekkor átmentek egy szomszédos szórakozóhelyre, majd az esti órákban visszatértek az étterembe, ahol ismét összetűzésbe kerültek egy háromfős társasággal. A vita ekkor fajult verekedéssé.

A IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 28 éves K. Albertet, a 29 éves R. Endrét és a 30 éves N. Ádámot súlyos testi sértés gyanúja miatt vették őrizetbe, és terjesztették elő a letartóztatásukat.