Ma reggel 9 óra után nem sokkal, a Miskolc-rali gyorsasági szakaszán, Bánkút-Mályinka között, a Rally1-es kategóriában versenyző Tóth Zsolt navigátor és Dudás Gergő sofőr versenyautója kisodródott és egy fának csapódott. A balesetben a navigátor a helyszínen meghalt, a versenyt leállították.

Holczer Dániel navigátor a Kossuth Rádiónak nyilatkozott a halálos ralibalesettel kapcsolatban:

szörnyű tragédia történt, ami nagyon ritkán, de előfordul.

Forrás: MTI/Vajda János

A férfi azt mondta, hogy a világ legbiztonságosabb autóival versenyeznek, méltó körülmények között, olyan biztonsági terv, valamint betartott és betartatott biztonsági körülmények között, amik mellett:
Százezerből egyszer, de sajnos előfordulhat (ilyen baleset). Nincs garancia. Zsolttal most olyan tragédia történt, ami, azt gondolom, hogy évtizedenként egy sajnos előfordul és megtörténik.Holczer hangsúlyozta, hogy Tóth Zsolt halálával: nagyon komoly személyiséget, egy nagyon komoly egyéniséget, egy értékes sportembert veszítettünk el itt ma.

Forrás: MTA/Vajda János

Valamint azt is elmondta, hogy a baleset után egyértelmű volt a versenyzők számára, hogy egy ilyen súlyos baleset után nem folytatódik a verseny.
Számunkra ez teljesen evidencia. Azt gondolom, abban a pillanatban, ahogy híre ment, mi történt Zsoltival, mindenki levette a bukósisakot és lekapcsolta a motort. Egy ilyen helyzetben, egy ilyen szituációban, egy ilyen veszteség mellett, én azt gondolom, hogy nem lehet tovább versenyezni.

- írta a boon.hu.