Újabb három férfit kaptak el az érdi halálos tömegverekedés miatt

Elfajult vita Érden, egy ember meghalt, 2020.07.30.
Érd, 2020. július 31. Rendőr helyszínel 2020. július 30-án este egy benzinkútnál az érdi Iparos úton, ahol két többfős társaság összeszólalkozott, a vita tettlegességig fajult, aminek következtében egy 50 éves férfi meghalt, több sérültet pedig a mentők kórházba vittek. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Egy enyingi és egy érdi nagycsalád tagjai között 2020. július 30-án, az esti órákban egy érdi benzinkúton tömegverekedés tört ki, amiben egy ember meghalt. A verekedés során a két család tagjai különböző szúró-vágó eszközökkel, lapáttal, vasvillával és botokkal estek egymásnak. Voltak közülük olyanok is, akik autójukat is fegyverként használták és azzal ütöttek el másokat.
Vágólapra másolva!

Korábban az ügyészség, tizenkét ember letartóztatását már elrendelte az ügyben. Most újabb három férfit sikerült beazonosítaniuk és elfogniuk a nyomozóknak.

Egyikük egy kerékkulccsal leütötte a másik család egy tagját és elvette a nála levő vasvillát, majd ezzel a vasvillával kezdett el szurkálódni.

A másik két elfogott férfi pedig egy-egy kihegyezett farúddal a kezében támadta meg az ellenkező érdekkörbe tartozó család tagjait.

Rendőr helyszínel 2020. július 30-án este egy benzinkútnál az érdi Iparos úton, ahol két többfős társaság összeszólalkozott, a vita tettlegességig fajult, aminek következtében egy 50 éves férfi meghalt, több sérültet pedig a mentők kórházba vittek. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A három újabb elkövetőt az ügyben

csoportosan, a köznyugalmat súlyosan megzavarva, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Pest Megyei Főügyészség, a korábban elfogott elkövetőkhöz hasonlóan javasolta a bíróságnak, a három férfi letartóztatását, mivel szabadlábon hagyásuk esetén, fennáll a bizonyítás megnehezítésének veszélye, valamint a bűnismétlésé is – írta közleményében a Pest Megyei Főügyészség.