Részegen motorozott, csúnyán összetörte magát egy férfi Debrecenben

részeg motoros balesete debrecenben
A száguldozó részeg motorost súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
Vágólapra másolva!
Egy 40 éves férfi súlyosan megsérült, amikor tegnap a motorjával felborult Debrecenben. Mint kiderült alkoholt ivott, mielőtt útnak indult - olvasható a rendőrség honlapján.
Vágólapra másolva!

A rendőrségre 2020. augusztus 15-én 1 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Böszörményi úton felborúlt egy motoros, és megsérült.

A baleset helyszínén megszondáztatták a téglási férfit, az alkoholtesztje pedig pozitív értéket mutatott.

A száguldozó részeg motorost súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Forrás: WWW.POLICE.HU

A mentőszolgálat munkatársai ezután kórházba vitték,

az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülései lettek.

A baleset valószínűleg úgy történt, hogy a motoros túl gyorsan hajtott, elvesztette az uralmát a jármű felett, és lesodródott az útról.

A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság még vizsgálja. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapon arra figyelmeztet, hogy az alkohol már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki, melyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést. A szeszes ital fogyasztás hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek, lassabban mozognak a szemet mozgató izmok, és a mentalitásban is kedvezőtlen változások történnek.

Itthon zéró tolerancia van érvényben,

ami a szeszes ital fogyasztásának teljes tilalmát jelenti a gépjármű vezetője részére, a jármű vezetése előtt és alatt egyaránt.