Bátyját kérte meg egy férfi, hogy védje meg az egyik munkatársukkal kialakult vita miatt. Az idősebb testvér másnap reggel majdnem halálra verte öccse haragosát.

Mindkét testvét egy munkahelyen dolgozott a megtámadott férfival.

A fiatalabbik összeveszett vele, amit elpanaszolt a bátyjának, majd azt kérte tőle, hogy védje meg őt.

Ezért 2018 szeptemberének egyik reggelén az idősebb fivér úgy indult munkába, hogy egy egykaros súlyzórúd egyik végére három körmös anyát csavarozott, amitől az egy buzogányszerű ütőeszközzé vált.

IllusztrációForrás: pixabay.com

A férfi ezzel akart elégtételt venni a férfin. A testvérpár bevárta a szintén munkába induló áldozatot, odalépett hozzá. Ekkor az idősebb ököllel arcon vágra, miközben trágár szavakkal szidta, majd

a buzogányszerű súlyzórúddal többször fejen vágta majd a testén és a lábszárán is eltalálta.

A férfi testvére az elején még bíztatta a bátyját, de amikor látta, hogy kezd túllőni a célon, könyörgött neki, hogy hagyja abba, de nem a bátyja nem tudott leállni. Addig ütötte az áldozatát, amíg

a férfi már nem tudott felkelni a földről, csak azt kérte, hogy ne bántsák tovább.

Egy útszéli árokban a sorsára hagyták az áldozatot, akia felsőtestén és a karján könnyebbén csak könnyebben sérült meg, de a fején súlyosabban, az arcán több csontja eltört, ami miatt életveszélyes állapotba került. Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség vádat emelt a testvérek ellen, az idősebb testvér ellen emberölési kísérlet, a fiatalabbal szemben bűnsegédként elkövetett súlyos testi sértés miatt.