Óriási dugó van a Balatonnál Budapest felé

Letenye, 2020. július 11. Várakozó autósok az M7-es autópályán a magyar-horvát határátkelő előtt, Letenyénél 2020. július 11-én. A határátkelőnél 2 órás várakozással kell számolni, mert a horvát hatóságok kötelezően regisztrálják belépőket. Érdemes Szlovénia felé kerülni, arrafelé jelenleg nem kell torlódásra számítani. MTI/Varga György
Vágólapra másolva!
Az M7-es autópályán óriási torlódásra kell számítani a Budapest felé vezető oldalon, míg Hegyeshalomnál 4-5, Letenyénél 1 kilométeres a kilépő kocsisor hossza.
Vágólapra másolva!

Frissítés, 21:03:

Az Útinform közölte, az M7-esen, az M3-ason és az M0-son megszűnt a torlódás.

Frissítés, 20:05:

Az Útinform szerint az M7-esen Balatonvilágos és Székesfehérvár között van dugó, 15-20 perccel hosszabb menetidőre kell készülni. Az M3-ason pedig a Budapest felé vezető oldalon Gyöngyös és Gödöllő között még mindig lassú a haladás.

Korábban írtuk:

Óriási a torlódás az M7-es autópályán Budapest felé. Különösen Zamárdi és Székesfehérvár között telítettek a sávok, sok helyen megtorpan a kocsisor és hosszas várakozásra kényszerülnek. Velencénél 3-4 km-es a torlódó kocsisor, Tárnok és Érd térségében élénkebb a forgalom - olvasható az Útinform oldalán. Azt is írják, hogy akár 1-1,5 órával is hosszabb lehet az út.

A vele párhuzamos 7-es főúton is nagyon erős a forgalom, ott is lassú haladásra kell készülni.

Az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Nagyfüged térségében a 90-es km-nél, korábban két autó karambolozott. A helyszínelést befejezték, mindkét sáv járható, de a torlódás még jelentős. Hatvan és Gödöllő között is szakaszos lassulásra kell számítani.

A magyar-osztrák határszakaszon, az M1-es autópályán

Hegyeshalomnál, a kilépésre várakozó kocsisor hossza 4-5 km.

Illusztráció Forrás: MTI/Varga György

Az M0-s autóutat déli szektorában, Nagytétény térségében a 13-as km-nél 2-3 km-es torlódás alakult ki a nagy forgalom miatt.

A magyar-horvát határszakaszon, az M7-es autópályán Letenyénél, a kilépésre várakozó kocsisor hossza közel 1 km - írják.