Novák Katalin kitüntette a legsikeresebb tehetséggondozókat – videó

Vágólapra másolva!
Novák Katalin, az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkára adta át a Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért díjakat. Az elismerés hazai és határon túli pedagógusoknak, illetve tehetséggondozó szakembereknek jár. 
Vágólapra másolva!

A rendkívüli körülmények felnagyítják a jót és a rosszat. Ilyenkor gyorsan kiderül, egy ember, vállalkozás, ország megállja-e a helyét – mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért díjátadó gáláján. Kiemelte: Ilyenkor lehet a kanyarban előzni, mert a többség a minimummal is beéri, és kizárólag a túlélésre törekszik.

A Bonis Bona díjat minden évben olyan hazai és határon túli pedagógusok és tehetséggondozó szakemberek kapják, akik sokat tettek a kiemelkedő magyar fiatalok tehetségkibontakoztatásáért.
A díjakat kiváló tehetséggondozó, kiváló tehetségfejlesztő és kiváló tehetségsegítő kategóriákban vehették át összesen ötvenen. Hét szakembernek pedig életműdíjat adtak át a gálán.