Kétszer törtek be egy kispesti házba, amíg a házigazdák aludtak

Vágólapra másolva!
Egy kispesti pár otthonában egy este alatt kétszer betörtek, amíg ők aludtak. A betörő a nő egyik fülbevalóján kívül ellopta a pár egyik közös fotóját is. A nő autóját is kinyitotta, de a csak a fényszórót kapcsolgatta. Miután ezt megunta, a kulcsokat visszavitte a lakásba – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

A kispesti nő a lakástól pár lépésre lévő boltban dolgozik, a párja pedig a mellette lévő vendéglátóhelyen. Aznap este ugyanakkor, este 10 órakor végeztek. A nő elmondása szerint nagyon fáradtak voltak, ő még az ékszereit sem vette le, mielőtt lefeküdt aludni, kivéve a fülbevalóját, amit az ablakpárkányra tett.

– mesélte a nő a Ripostnak.

Forrás: Ripost/Horváth Csilla

Ezek után a párja megtalálta a nő kulcsát a bejárati ajtó előtt a földön. Pedig a nő biztos benne, hogy a helyére tette. Ha ez még nem lett volna elég gyanús, akkor

a kulcscsomóról eltűnt a közös fotójuk és a társasház elektromos kulcsa.

Ekkor már arra gondoltak, hogy valaki volt az otthonukban, amíg ők aludtak.

A nő egyből leszaladt a munkahelyére mert tudta, hogy az ottani biztonsági kamera felvehetett valamit. Megkérte a főnökét, hogy hadd nézze meg az éjjeli felvételeket.

"A felvételen kivehető volt egy férfi, aki majd negyven percig járkált a parkoló autók között, látszott, hogy a kezében van valami és keresgél.

Végül megtalálta az autómat és beleült.

A kocsiban azonban már csak pár percet töltött, fogalmam sincs, miért. Talán valaki megzavarta." – magyarázza a nő.

A férfi az autóban kapcsolgatta a fényszórót, majd kiszállt és elsétált.

A betörő biztosan kétszer volt a lakásban, hiszen visszavitte a kulcsokat.

A pár azóta is azon gondolkozik, hogy ki lehetett a rejtélyes férfi.

"Az én tippem az, hogy valaki, akit ismerünk, az ékszereimre utazott, de pechére aznap este csak a fülbevalót vettem le.

A pár feljelentést tett a rendőrségen, egyelőre nincs eredmény.