Elmenekült az antiszemita jobbikos a Hír TV kérdései elől - videó

Bíró László, jobbikos képviselő
Budapest, 2020. január 29. Bíró László, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei önkormányzati képviselője sajtótájékoztatót tart a tokaji borokkal kapcsolatban Budapesten, a Legfőbb Ügyészség épülete előtt 2020. január 29-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Elmenekült a Hír TV kérdései elől az antiszemita botrányba keveredett ellenzéki képviselőjelölt, Bíró László - olvasható a csatorna oldalán.
Vágólapra másolva!

Bíró László a választási kampánya miatt volt Tiszaújvárosban, ahol a Hír TV azt akarta megtudni tőle, hogy korábban miért nevezte a fővárost "Judapestnek" és mit értett a kijelentés alatt? Az ellenzéki jelölt most választói előtt mentegetődzött kijelentései miatt, a televízió kérdései elől azonban már elmenekült.

Megosztja a választókat Borsodban a Jobbik.

Bíró László Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A baloldal az antiszemita kijelentéseiről elhíresült Bíró Lászlót indítja az október 11-i időközi választáson. Bíró korábban Facebook posztjaiban többször szélsőséges és kirekesztő megnyilvánulásokat tett.

Az izraeli turistákat tetűcsúszdásoknak nevezte, Budapestet pedig "Judapestnek" hívta.

A Bíró Lászlóról szóló összeállítást a Hír TV-n, pénteken este 20 óra 30 perckor kezdődő Informátor című oknyomozó műsorban láthatják a nézők.