Cigit kért, agyonverték

Vágólapra másolva!
Halált okozó testi sértéssel gyanúsítanak egy 20 éves fiatalt, aki a gyanú szerint halálra vert egy fiatal férfit egy III. kerületi étterem előtt, miután az cigarettát kért tőle.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába a 112-es segélyhívón keresztül augusztus 30-ról 31-re virradóan bejelentették, hogy a III. kerületi Bécsi úton megvertek egy férfit - számol be az esetről a police.hu.

A közlemény szerint a földön fekvő férfit kórházba vitték, azonban

egészségügyi ellátása ellenére még aznap meghalt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, és megkezdte az elkövető felkutatását - írják.

48 órán belül elfogták a gyanúsítottat

A nyomozás adatai szerint augusztus 30-án egy pár fős fiatal társaság szórakozott egy III. kerületi étteremben, akik az este során többször is kimentek az utcára dohányozni és fényképezkedni. Egyik alkalommal egy korábban számukra ismeretlen helyi férfi lépett oda hozzájuk, hogy cigarettát kérjen tőlük. Mivel nem kapott, szóváltás alakult ki a férfi és a társaság között, amely során

az egyik fiatalember a férfit több alkalommal megütötte.

Mint írják, a rendőrség 48 órán belül azonosította és elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves L. Roland dunaharaszti lakost, majd a férfit őrizetbe vették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói L. Rolandot halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.