Vágólapra másolva!
Szeptember 6-án 20 órától a Puskás-örökség gondozója, a Magyar Sportújságírók szövetségének elnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője és Szani Roland műsorvezető lesz a Sláger Téma vendége, valamint a Gál Beatrixszel és Kalla Tímeával készült interjú is újra hallható lesz.
Vágólapra másolva!

Szöllősi György már gimnazistaként is sportújságírónak készült. Negyedszázada tagja az ország egyetlen sportnapilapjának, amit négy esztendeje főszerkesztőként vezet. A Magyar Sportújságírók Szövetségének elnökeként azt is elárulja, hová fejlődhet a sportújságírás a digitális korszakban. A Puskás Intézet igazgatójaként Puskás Ferenc örökségének kezelője és életrajzának írója. Így arról is beszél majd, miért is duplán történelmi mérföldkő a nemrégiben bemutatott Puskás musical. Sőt, még Isten bal lábáról, a lassan másfél évtizede előkészületben életrajzi filmről is elárul új részleteket. Hiszen, ha valami, a legnagyobb magyar legendája igazi hollywoodi történet. Nem véletlen, hogy az Elemi ösztön írója is készített már hozzá forgatókönyvet. Hogy mikorra kerülhet a mozik vásznára, talán azt is megtudhatjuk a beszélgetésből!

Szöllősi György

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Szani Roland lesz a vendég. Schell Judit, Kálloy Molnár Péter, csak néhányan, akikkel Szani Roland együtt indult a debreceni Ady Endre Gimnáziumból. Hogy miért kanyarodott el a színészettől, hogyan került a rádiózás közelébe, arról is beszél majd. És ha már beszélgetés, igyekeznek arra a kérdésre is választ találni, mennyi interjút készíthetett az elmúlt évek során. A Sláger Kult mellett tévés szerepvállalásáról, műsorálmairól, de Szani Roland „médiakönyvéről" is szó esik majd. Még talán az is kiderül, vajon az a jó, ha valaki szerepként kezeli a műsorvezetést, vagy a hivatásának.

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a Gál Beatrixszel és Kalla Tímeával készült beszélgetés lesz újra hallható az örökbefogadásról.

2020. szeptember hatodikán 20 és 23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra.