Megkérdeztük Horváth Csabát, hogy vajon Karácsony Gergelyt is együgyűnek tartja-e?

KARÁCSONY Gergely; HORVÁTH Csaba
Budapest, 2019. február 3. A baloldali pártok, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), a Párbeszéd és a Szolidaritás fővárosi előválasztásának győztese, Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje (b) és Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje (j) a Villányi úti Konferenciaközpontban tartott sajtótájékoztatón 2019. február 3-án. Karácsony Gergely 27 598, Horváth Csaba 6535 szavazatot kapott. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Horváth Csaba, Zugló baloldali polgármestere és az MSZP fővárosi közgyűlési frakcióvezetője korábban azt nyilatkozta a rádióban, hogy szerinte "ha valakinek nincs jogosítványa, az egyoldalú, egysíkú, együgyű gondolkodást mutat".
Vágólapra másolva!

Később azonban nem győzött magyarázkodni, szerinte szándékosan próbálják meg félreértelmezni a mondatait, ő azokat Vitézy Dávidnak, a Budapesti Fejlesztési Központ igazgatójának címezte.

Mondta ezt annak ellenére, hogy egyértelműen általánosságban fogalmazott.

Karácsony Gergely és Horváth Csaba Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Az üggyel kapcsolatban az Origo elküldte kérdését a baloldali politikusnak, miszerint

Karácsony Gergely főpolgármestert és egyben zuglói elődjét is együgyűnek tartja-e?

Ugyanis Karácsonynak sincs jogosítványa. A Ripost információi szerint egyébként emögött az állhat, hogy Karácsony folyton bizonytalankodik, sőt, félt autóvezetés közben, ezért bukott meg többször is a vizsgán.

Amint választ kapunk Horváth Csabától, frissítjük cikkünket!