Fidesz-KDNP: Bíró László tényleg fenyegette és kisemmizte a dolgozókat?

Vágólapra másolva!
A Fidesz-KDNP válaszokat vár Bíró Lászlótól, a szerencsi időközi parlamenti választáson induló baloldali jelölttől arra, hogy tényleg fenyegette-e, kisemmizte-e a dolgozókat - közölte a kormánypártok nevében a KDNP frakciószóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott: egyre durvább, ami kiderül a baloldal szerencsi képviselőjelöltjéről, akinek "már nem csak az antiszemita és cigányellenes kijelentései miatt lenne mit magyaráznia".

A frakciószóvivő kifejtette: saját magukat és az állásukat féltő varrodai dolgozók sorra nyilatkoznak arról, hogy Bíró László egykori főnökükként volt, hogy nem fizette ki őket, és ha a fizetésük után mertek érdeklődni, akkor még agresszívan nekik is ment, és azzal fenyegetett, hogy a puskájával lelövi őket.

A tanúk elmondása szerint állandó megfélemlítésben dolgoztak, "gyakran fizetés nélkül, teljesen kisemmizve", és Bíró László teljesen kihasználta a varrodai dolgozók kiszolgáltatott helyzetét

- tette hozzá.

Nacsa Lőrinc szerint ideje lenne, ha a baloldal "botrányokkal teli" képviselőjelöltje most már nem menekülne a kérdések elől, hanem válaszolna. Tényleg fenyegette és kisemmizte a dolgozókat? Hány embert fenyegetett meg? Hányszor tartotta vissza a fizetésüket? Tisztában volt-e vele, hogy ezzel milyen nehéz helyzetbe hozza őket? - sorolta kérdéseit. "Várjuk Bíró László és az őt jelölő baloldali pártok válaszait" - zárta nyilatkozatát.