A lánya segíthet felnevelni annak a férfinak a gyerekeit, akinek a feleségére ráugrott egy férfi Újbudán, egy ház 14. emeletéről. A babakocsit toló asszony és az öngyilkos férfi is meghalt. Az özvegyül maradt férfi lánya Németországból költözött haza, hogy segíthessen a családjának – írja a Bors.

Kedden temették el azt az asszonyt, akire július végén ráugrott egy öngyilkos férfi egy újbudai ház 14. emeletéről. A hamvai egy részét néhány nappal később, Erdélyben helyezik majd végső nyugalomra. A temetésen a két félárván maradt gyerek, a féléves Boglárka és a három éves Márton nem voltak ott, a napokban szoktatták be őket a bölcsődébe és az óvodába. A férj végig a nagyobbik lánya, a 20 éves Adrienn karját fogta – írja a Bors

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Németországban éltem, mert miután a szüleim elváltak, kiköltöztem az édesanyámmal. Apával persze végig tartottam a kapcsolatot, és nagyon megörültem, amikor bemutatta nekem új párját, Erzsébetet. Rögtön láttam, hogy végre megtalálta azt a normális és rendes nőt, akivel leélheti az életét. Mellette boldognak láttam az édesapámat, így őt is megszerettem.

Amikor a nagyszüleim telefonáltak, hogy mi történt, tudtam, hogy mostantól apa és a testvéreim mellett van a helyem" – mondta a lapnak a nő.

"Mártonnal már sokat játszom, Bogit pedig szívesen segítem ellátni. Németországban már leérettségiztem, most pedig itthon keresek munkát, hogy minél többet segíthessek a családomnak. Most mellettük a helyem" – tette hozzá.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A férfi nagyon hálás a lányának, megnyugtatja a tudat, hogy összetartó a családja.

"Fejben már tudom, hogy mennyire nagy felelősség lesz Mártont és Boglárkát felnevelni, de még rengeteget gondolkodom a rám váró feladatokon. A kialakult helyzetben is meg kell találnom a pontos szerepemet a gyermekeim életében, de úgy tűnik, Adrienn egyfajta anyafigurává válhat az életükben" – mondta az özvegy a lapnak. Hozzátette, hogy a tragédia utáni hetekben nem álmodott a feleségével, később egy darabig igen, utána megint nem. Elmondása szerint soha nem fogja elfelejteni a tragédia napját. Szerinte a felesége fel sem fogta, hogy mi történt vele. Ő a baleset utáni pillanatban ért oda, de akkor már csak az asszony holttestét tarthatta a karjában.

Ahogyan azt korábban megírtuk, július végén egy férfi felment az egyik budai ház 14. emeletére, hogy onnan a mélybe vesse magát a szerelmi bánata miatt. A férfi nem abban a házban lakott, csak azért ment fel oda, hogy végezzen magával. Gábor és a családja éppen akkor sétáltak el a ház előtt, amikor a férfi leugrott. Az öngyilkos ráesett a babakocsit toló feleségére, aki a helyszínen meghalt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!