A Fidesz javaslatot nyújtott be, hogy a főváros adjon pénzt a taxisoknak és az idegenforgalomban dolgozóknak - Karácsonyék ezt elutasítják

Vágólapra másolva!
A Fidesz javaslatot nyújtott be, hogy a főváros adjon pénzt a Budapesten idegenforgalomban dolgozóknak és a taxisoknak. Karácsony Gergelyék azonban ezt elutasítják - derül ki a budapesti Fidesz közösségi oldalán kitett bejegyzésből.
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely helyettesei még mindig úgy gondolják, hogy a fővárosnak nincs felelőssége és legfőképpen nincs feladata a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak csökkentése érdekében. Továbbra is hárítják a felelősséget, a fővárosi Fidesz-KDNP frakciót pedig, amely ellenzékben dolgozik Budapesten, összekeverik a kormánnyal - derül ki a bejegyzésből. Karácsony hallgat, helyettesei közül pedig egy sort sem írnak válaszukban arról, hogy a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került fővárosi idegenforgalomban dolgozóknak és a taxisoknak hogyan akarnak segíteni. A cselekvés helyett a fővárosi ellenzék nyakába akarják tolni a felelősséget! - fogalmaznak.

A teljes bejegyzés alább olvasható: