Egy idős asszonyt egy gallyal ütött meg, majd elvette a telefonját, egy másik nőt ok nélkül ellökött az utcán, de egy biztonsági őrre is rátámadt a 60 éves férfi.

Szeptember 11-én, délelőtt 11 óra előtt nem sokkal kaptak bejelentést a rendőrök arról, hogy Debrecenben a Nagyerdőn, egy biciklis férfi bement egy társasház udvarára, ahol

egy gallyal ráütött az udvaron lévő, idős nő kezére, amitől az asszony összeesett.

Ezután a férfi elvette a földön fekvő asszonytól a telefonját és elment a helyszínről. Az idős asszony a támadás során megsérült.

Forrás: police.hu

A helyszínre érkező nyomozók hamar beazonosították a 60 éves helyi férfit, majd rövid időn belül elfogták és bevitték a Debreceni Rendőrkapitányságra. Kihallgatásán a férfi beismerte a tettét, és felmerült annak a gyanúja, hogy a férfi a napokban több bűncselekményt is elkövetett. Miután kirabolta az idős nőt, a belváros felé vette az irányt biciklijével, ahol egy vaskapun kezdett dörömbölni. Amikor a tulajdonos rászólt a férfire, az agresszívan megfenyegette. Innen egy bevásárlóközpontba ment a férfi, ahol

összetűzésbe keveredett egy vásárlóval, majd rátámadt a biztonsági őrre.

Forrás: police.hu

A kihallgatásán azt is beismerte a férfi, hogy két nappal korábban,

szeptember 10-én Hajdúsámsonban minden előzmény nélkül biciklizés közben fellökött egy nőt, aki ettől elesett és súlyos sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 60 éves debreceni férfival szemben kifosztás, könnyű testi sértés, súlyos testi sértés, valamint 3 rendbeli garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és őrizetbe vették.