A Ripost írt róla, hogy Budapesten és környékén, de a Nyírségből is arról számoltak be, hogy rettegnek a nők és a gyerekek. Egyre több perverz, magamutogatós alakkal gyűlik meg a bajuk.

Augusztus 9-én kora reggel egy nadrág nélkül bicikliző férfi

mutogatta a nemi szervét egy nőnek az utcán.

Mivel más is felzaklathatott a látvánnyal, feljelentést tettek. Szeméremsértés miatt indítottak nyomozást az ügyben, az ismeretlen férfit még keresik a rendőrök.

Forrás: police.hu

Egy piliscsabai nő a közösségi oldalán számolt be egy perverz férfiról. A helyiek egymásnak estek a poszt alatt. Többen a perverz férfi védelmére keltek azzal az indokkal, hogy nem tehet róla, hogy ilyen.Úgy tudom, hogy festőművész a bácsi. Két évtizede csinálja ezt a 'rémisztgetést', egyszerűen ne nézzenek oda, és el van felejtve" - idézte a lap az egyik kommentelőt.

A többség viszont felháborodott azon, hogy senki nem tesz semmit a férfi meztelenkedése miatt.

Gusztustalan, de ez volt már a harmadik alkalom, hogy a Dévényi Antal utca és az Arany János utca sarkán lévő ház udvarán egy férfi mutogatja a nemi szervét. Valaki tényleg erre izgul?! Felháborító! Ezen a szakaszon gyerekek és családok túráznak, tenni kell valamit, mielőtt valakivel tesz is valamit..."

- írta egy nő.

Békásmegyeren a helyiek szerint

egy 30 év körüli férfi, egy csillaghegyi parknál ijesztegeti a fiatal lányokat.

Több anyuka írt erről a közösségi oldalon. Felháborítónak tartják a szatír viselkedését és szeretnék, ha valaki tenne már valamit az ügyben.
A lányomra ijesztett rá ez a perverz. A rendőrségnek szóltunk, de jobb, ha több szemtanú is bejelenti, talán akkor történik is valami. A gyerek elmondása szerint magas, vékony testalkatú, copfos 30 év körüli. Nagy nyaklánc lógott a nyakában." - írta le a perverz férfit az egyik anyuka egy helyi csoportban.

Gárdonyban pedig egy pedagógus anyuka hívta fel a figyelmet egy furcsán viselkedő idős férfira, ami miatt a szülők nagy része megdöbbent és felháborodott. A nő arról írt, hogy

nem gondolta, hogy egy ilyen perverz él a környékükön,

az eset megviselte a lányát és őt is.
A lányaim bicikliztek a nagy sétányon, a suli közelében, amikor megláttak egy hiányos öltözetű férfit. Az idegen almát kínálgatott a kicsiknek, majd belesúgott a fülükbe, hogy: egyetek almát, gyertek be hozzám." – de a lányok nem mentek be a férfihoz, megijedtek és azonnal hazamentek.