A Nők Magyarországért Klub közönségszavazást indított a koronavírus elleni küzdelem női hőseiről. Négy kategóriában eddig közel 500 jelölés érkezett, a fődíj kategóriánként bruttó 5 millió forint. Ezen a linken és SMS-ben lehet voksolni. 

"Mostantól lehet szavazni azokra jelöltekre, akik a koronavírus- járvány idején bátran, kitartóan és példamutatóan helytálltak. Olyan hölgyekre lehet voksolni, akiknek munkája hozzájárult a járvány terjedésének lassításához, a betegség megelőzéséhez, gyógyításához vagy munkájukkal egyszerűen csak jobb lett az életünk a veszélyhelyzetben" - áll a szervezők közleményében. Mint írják, a kezdeményezés egyik célja, hogy

bemutasson olyan nőket, akik eddig nem voltak reflektorfényben.

Négy kategóriában eddig közel 500 jelölés érkezett, egészségügy, oktatás, szociális terület és egyéb kategóriákban lehetett jelölni. A fődíj kategóriánként bruttó 5 millió forint.

Szavazatot kétféle módon lehet leadni: egyrészt online, a www.nokmagyarorszagert.hu weboldalon, másrészt alapdíjas SMS-ben, a jelölt kódját elküldve. Kategóriánként egy szavazat küldhető.