Előkerült Gréczy Zsolt, pornóképes bukása óta először

Hajdu László; Farkas Ferenc; Gy. Németh Erzsébet; Gyurcsány Ferenc; Élő Norbert; Gréczy Zsolt; Horváth Gyula csoportkép FOTÓ FOTÓTÉMA Közéleti személyiség foglalkozása politikus politikusnő SZEMÉLY Budapest, 2014. október 10.
Gyurcsány Ferenc, a Demokrati
Budapest, 2014. október 10. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke (b2) beszél, mögötte a párt budapesti polgármesterjelöltjei, Élő Norbert (b2), Gy. Németh Erzsébet (b4), Horváth Gyula (j3), Hajdu László (j2) és Farkas Ferenc (j), balról Gréczy Zsolt, a párt szóvivője a DK önkormányzati kampányzáró rendezvényén Budapesten, a Best Western Hotel Hungariában 2014. október 10-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Hosszú idő után először szerepelt nyilvánosan Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) volt szóvivője, aki a Gyurcsány-párt keddi videójában tűnt fel. Mint ismert, Gyurcsány Ferenc bizalmasa az után mondott le minden posztjáról, köztük az országgyűlési képviselőségről, hogy saját magáról készített meztelen képek kerültek elő róla. Megkérdeztük a DK sajtóosztályától, Gréczy milyen szerepben jelent meg az eseményen, visel-e bármilyen tisztséget a pártban, eddig nem kaptunk választ.
Vágólapra másolva!

Kedden az Oltalom Karitatív Egyesülettel akciózott Gyurcsány pártja. Ez nemcsak azért érdekes, mert a szervezetet a hazai Soros-világ egyik legismertebb szereplője, Iványi Gábor vezeti, hanem mert az eseményen megjelent Gréczy.

A felvételen az látható, hogy Gréczy Zsolt bevásárlókocsit tologat, és ételadagokat emelget.

Az pontosan nem derült ki a négyperces videóból, hogy a valamennyi párttisztségéről lemondott, egykori pártszóvivő mit keresett a rendezvényen. Az akció ötletgazdája, Oláh Lajos terézvárosi-erzsébetvárosi parlamenti képviselő a pártanyagon arról beszélt, hogy az akcióban segített Gréczy Zsolt, akit "barátjának" nevezett.

Gréczy egyébként korábban is részt vett Iványi Gábor akcióiban: 2018 augusztusában például közösen vittek élelmiszert a déli határra a migránsoknak.

Megkérdeztük a DK-t, választ még nem kaptunk

A volt pártszóvivő újbóli felbukkanása több kérdést is felvett, ezért a Gyurcsány-párt sajtóosztályához fordultunk. Azt kérdeztük, hogy Gréczy Zsolt

milyen minőségében segítette Oláh Lajos ételosztó akcióját?

Visel-e jelenleg valamilyen tisztséget a Demokratikus Koalícióban? Ha igen, akkor pontosan milyen pozíciót tölt be? Ha nem, akkor van rá esély, hogy a közeljövőben pozíciót kap a pártban?

Cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ megkeresésünkre, amint az megtörténik, frissítjük írásunkat.

Botránya után újra megjelent Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) volt szóvivője, Gyurcsány Ferenc bizalmasa Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Mint ismert, Gréczy Zsoltnak az után kellett lemondania pártbeli tisztségeiről, hogy januárban szexuális tartalmú képek jelentek meg róla. A felvételeken többek között az látható, amint önkielégítést végez, és meztelenül mutatkozik. A képeket ő maga készítette és küldte el valakinek. A politikus azóta, közel nyolc hónapja nem jelent meg semmilyen nyilvános rendezvényen, csupán az interneten kommentálta a politikai eseményeket.