Szexragadozó ölt meg egy magyar lányt, a holttestet a hűtőben tartotta

Vágólapra másolva!
Kegyetlen szexragadozó volt az a férfi, aki meggyilkolta Sz. Henriettet, majd a holttestet a házában, a fagyasztóban tartotta. Zahid Younnis több kamaszt megvert és megerőszakolt, volt, akit teherbe is ejtett - írja a Borsonline. A férfit a bíróság életfogytiglani börtönre ítélte. 
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, hogy az elkövető korábban több kamaszt megvert, megerőszakolt, többször volt börtönben, regisztrálva volt a szexuális bűnelkövetők jegyzékében, és járt a házában a rendőrség, hogy ellenőrizze, nem tűnt fel, hogy az illető a hűtőjében évek óta áldozatai holttestét tárolja.

Többször volt börtönben a szexragadozó

A 38 éves Zahid Younnis 2004-ben feleségül vett és teherbe ejtett egy 14 éves lányt, ezért akkor börtönbe zárták - írja a lap. Amikor szabadon engedték, ott folytatta, ahol abbahagyta: hiába vették jegyzékbe a szexuális bűnelkövetők listáján, több fiatalkorút is megrontott és vert,

több évet ült nemi erőszakért.

2011-ben újra börtönbe zárták, akkor azért, mert egy kamaszt ismét teherbe ejtett, több helyen eltörte a kezét, és bezárta egy lakásba.

A férfit négy éve engedték szabadon,

ekkor ismerkedett meg a magyar lánnyal, Sz. Henriettával, akit először elcsábított, majd fogva tartott és agyonvert.

Pár centire voltak a rendőrök a holttesttől

A testét ezután rejtette a külön erre a célra vásárolt mélyhűtőbe, amit illatosítókkal is teleaggatott, nehogy lebukjon, sőt telepakolta csecsebecsékkel is, hogy kevésbé legyen feltűnő. Célját elérte, mivel éveken keresztül nem derült ki, mit rejt a hűtő, még akkor sem bukott le, amikor - ismert szexuális bűnelkövető lévén - a rendőrök többször is megfordultak a lakásán ellenőrzés céljából. Ilyenkor mindig,

alig pár centire haladtak el a Henriett testét rejtő fagyasztó mellett.

A férfi végig közömbös volt a tárgyaláson, ártatlanságát hangsúlyozta, az ítélethirdetésre pedig nem volt hajlandó elmenni.