Szeptember 20-án 20 órától két igazán különleges albummal készülő zenész, Soltész Rezső és Temesi Bertalan lesz a Sláger Téma vendége, valamint a Szöllősi Györggyel készült interjú is újra hallható lesz.

Akit szeretnek, annak egy szívzűr is legyőzhető. Soltész Rezsőért az év elején aggódtak a rajongói, hiszen szívproblémái, majd a pandémia miatt hosszú hónapokat hagyott ki. Most azonban az elmúlt évek 17 legszebb slágerének újrafeléneklésével tér vissza. Az Akit szeretnek album megjelenése mellett a koronavírus-világjárvány könnyűzenére gyakorolt hatásáról is beszél majd a Ki mit tud? és Táncdalfesztiválok legendás zenésze. Sőt, még az is kiderül, hogy sikerekben gazdag karrierje lassan hatvanadik évfordulójához közeledve milyen meglepetésekkel készül Soltész Rezső.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Temesi Bertalan lesz a vendég, aki szó szerint eltűntette a távolságot, hiszen a hamarosan megjelenő dupla nagylemezét száz zenésszel együtt vette fel. Egy valódi zenei európai uniót összehozva, hiszen a digitális technika és az internet révén Svédországtól, Németországon át Magyarországig bezárólag a legtöbben online kapcsolódtak be a közös munkába. A zenész, basszusgitáros negyvenedik születésnapjára időzített Symphosium 40 album ráadásul dupla korong, az egyiken instrumentális, a másikon pedig énekes dalok hallhatók majd. A jubileumi lemez előfutára, az Eltűnik a távolság sláger pedig már hallható, látható is klip formájában, amelyben Bencsik Tamara vállalta magára az énekesi szerepet. Hogy kikkel lesz még együtt hallható a napokban megjelenő albumon, az is kiderül a műsorból.

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a Szöllősi Györggyel készült beszélgetés lesz újra hallható. Aki már gimnazistaként is sportújságírónak készült. Negyedszázada tagja az ország egyetlen sportnapilapjának, amit négy esztendeje főszerkesztőként jegyez. A Magyar Sportújságírók Szövetségének elnökeként azt is elárulja, hová fejlődhet a sportújságírás a digitális korszakban. A Puskás Intézet igazgatójaként Puskás Ferenc örökségének kezelője és életrajzának írója. Így arról is beszél majd, miért is duplán történelmi mérföldkő a nemrégiben bemutatott Puskás musical. Sőt, még Isten bal lábáról, a lassan másfél évtizede előkészületben életrajzi filmről is elárul új részleteket Szöllősi György. Hiszen, ha valami, a legnagyobb magyar legendája igazi hollywoodi történet. Nem véletlen, hogy az Elemi ösztön írója is készített már hozzá forgatókönyvet. Hogy mikorra kerülhet a mozik vásznára, talán azt is megtudhatjuk a beszélgetésből!

2020. szeptember 20-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Soltész Rezsővel, Temesi Bertalannal, Szöllősi Györggyel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral és a legnagyobb slágerekkel.