Jogosítvány nélkül vezetett, vonattal ütközött

baleset vonat Konyár
Vágólapra másolva!
A vonat elé hajtott egy férfi szombat este Konyáron, a balesetben senki nem sérült meg. A sofőr a baleset után elhagyta a helyszínt, később azonban kiderült, hogy nem volt jogosítványa, az autóját kivonták a forgalomból és még egy csomag vágott dohányt is találtak a rendőrök a hátsó ülésen.
Vágólapra másolva!

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 19-én 20 óra 30 perckor érkezett bejelentés, miszerint egy személygépkocsi vonattal ütközött - írja az esetről a police.hu.

baleset vonat Konyár Forrás: police.hu

A közleményük szerint egy helyi lakos közlekedett személyautójával Konyár területén, a Debreceni úton. Amikor a vasúti átjáróhoz ért nem biztosított elsőbbséget a Nagykereki irányába tartó vonatnak, azzal összeütközött.

A vonaton utazók közül senki sem sérült meg.

Egy sztayornyi vágott dohány is volt a hátsó ülésen

A jármű vezetője ezt követően a helyszínt elhagyta, azonban a rendőrök a közelben elfogták. Mint kiderült

a söfőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett, az autót kivonták a forgalomból és kötelező felelősség biztosítása sem volt.

A rendőrök ráadásul a kocsi hátsó ülésén még egy szatyornyi vágott dohányt is találtak.

– A 23 éves férfival szemben gondatlanságból elkövetett vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség miatt indított eljárást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság. Az autóban talált dohányárut a további eljárás lefolytatására a rendőrség átadta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal illetékeseinek – írják a közleményben.