A férfi egy makói kocsmában ivott, amikor egy másik férfi rátámadt. Fejbe rúgta és ököllel arcon ütötte. Az ájultra vert férfi csak a gyors orvosi segítségnek köszönhetően nem halt meg.

A támadó tavaly augusztusban egy makói kocsmában italozott a családjával. Ugyanitt szórakozott a másik férfi is. Később összevesztek egymással, ezért utóbbi hazafelé indult. A támadó ekkor odalépett hozzá, fejbe rúgta, majd ököllel megütötte az arcán. A ütések miatt a férfi tompítás nélkül hanyatt esett. A támadó ezt látva elfutott a kocsmából. A többiek felsegítették a férfit, aki félóra múlva magához tért és elindult haza. 

Nem sokkal később azonban ismét összeesett, és csak a közben kihívott mentők találtak rá, akik kórházba vitték.  Életveszélyes sérülései lettek, és csak azért nem halt meg, mert még időben kapott orvosi segítséget. A fejsérülése 8 hét alatt gyógyult meg.

Az ügyészség a többszörösen visszaeső, jelenleg más ügy miatt börtönben ülő férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat.