Jamie Oliver olasz étterme és pizzeriája után hétfőtől a Jamie Oliver's Diner ételei is elérhetők lesznek Budapesten. Első lépésként a Wolt hálózatán, házhozszállítással lehet rendelni.

Jamie dinerét és ezzel az ételválasztékot Jamie klasszikus amerikai comfort ételek iránti szeretete szülte - írja az étterem sajtóközleménye.

Pár éve Jamie Oliver több hónapot töltött az Egyesült Államokbanban, beutazta szinte az egész országot és azt kutatta, milyen a klasszikus amerikai konyha, amely az emberek fejében élő fast foodon és a hatalmas adagokon túlmutat. Azt kutatta, mitől izgalmas egy igazi oldalas, milyen egy valódi BBQ és a legjobb szaftos burger - olvasható a menedzsment sajtóanyagában.

Forrás: Jamie Oliver's Diner

A Jamie Oliver's Diner világa egyszerű koncepcióra épül: jó, szerethető street food ételeket kínálni a legjobb alapanyagokból, eredeti receptúrából kiindulva. A világ egyik leghíresebb szakácsa, Jamie Oliver azt mondta, hogy

Egy olyan diner kínálatot szerettem volna mindig megalkotni, ahol az étlap ízletes, klasszikus amerikai ételekkel van tele, messze az amerikai ételekkel szemben kialakult sztereotípiáktól. Az étlapon szaftos, csábító ételeket és egészséges salátákat is találsz - mindent garantáltan a legjobb alapanyagokból.

Forrás: Jamie Oliver's Diner

Jamie Oliver célja az is volt emellett, hogy megmutassa, hogy az amerikai konyhára jellemző sztereotípiákon túl létezik egy igazi amerikai konyha – csodálatos ízekkel és hagyományos technikákat használva, egészségesen elkészítve őket.