Új Jamie Oliver étterem nyílik Budapesten

restaurants gatwick SS 2017 ribs jamie oliver's diner
Vágólapra másolva!
Jamie Oliver olasz étterme és pizzeriája után hétfőtől a Jamie Oliver's Diner ételei is elérhetők lesznek Budapesten. Első lépésként a Wolt hálózatán, házhozszállítással lehet rendelni.
Vágólapra másolva!

Jamie dinerét és ezzel az ételválasztékot Jamie klasszikus amerikai comfort ételek iránti szeretete szülte - írja az étterem sajtóközleménye.

Pár éve Jamie Oliver több hónapot töltött az Egyesült Államokbanban, beutazta szinte az egész országot és azt kutatta, milyen a klasszikus amerikai konyha, amely az emberek fejében élő fast foodon és a hatalmas adagokon túlmutat. Azt kutatta, mitől izgalmas egy igazi oldalas, milyen egy valódi BBQ és a legjobb szaftos burger - olvasható a menedzsment sajtóanyagában.

Forrás: Jamie Oliver's Diner

A Jamie Oliver's Diner világa egyszerű koncepcióra épül: jó, szerethető street food ételeket kínálni a legjobb alapanyagokból, eredeti receptúrából kiindulva. A világ egyik leghíresebb szakácsa, Jamie Oliver azt mondta, hogy

Forrás: Jamie Oliver's Diner

Jamie Oliver célja az is volt emellett, hogy megmutassa, hogy az amerikai konyhára jellemző sztereotípiákon túl létezik egy igazi amerikai konyha – csodálatos ízekkel és hagyományos technikákat használva, egészségesen elkészítve őket.