Kocsis Máté: Gyurcsányék nem álhíreket, hanem rémhíreket terjesztenek a járványról

KOCSIS Máté
Budapest, 2019. november 20. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője felszólal az Országgyűlés működését és a képviselők jogállását érintő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában, az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. november 20-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A 2008-as válság során Magyarország az első ország volt, ami az IMF lélegeztetőgépére került, éppen ezért nagyon nehezen viseljük, ha Ön oktat ki minket jó kormányzásról - így reagált Kocsis Máté Gyurcsány Ferenc felszólalására az Országgyűlésben. A Fidesz frakcióvezetője szerint a baloldal nem álhíreket, hanem rémhíreket terjeszt a járványról. 
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője azt mondta Gyurcsány Ferenc felszólalására, hogy az ördög is 40 napig kísértette Jézust a sivatagban hamis bibliai idézetekkel. A Fidesz politikusa emlékeztetett arra, hogy Gyurcsány fenyegette azzal a vele egyet nem értőket, hogy földönfutóvá teszik azokat.

Kocsis szólt arról is, hogy a 2008-as válság során Magyarország az első ország volt, ami az IMF lélegeztetőgépére került. Nagyon nehezen viseljük, ha Ön oktat ki minket jó kormányzásról - tette hozzá.

Kocsis Máté: Gyurcsány minden bűnös módszerét ismerjük, amivel csődbe vitte az országot Forrás: MTI/Illyés Tibor

- mondta Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett arra, hogy Gyurcsány minden módon a korábbi cselekedeteit megmásítani törekszik.

Amikor Önök ingyen tesztet követelnek, akkor nem mond igazat az ellenzék, mert Gyurcsány volt az első kormányfő, aki fizetőssé tette az egészségügyet. Mindenki tudja, hogy akik a járványban érintettek, azoknak nem kell fizetniük a tesztért - mondta Kocsis Máté.