A Bróker Marcsi néven ismertté vált nő nő által vezetett Kun-Mediátor Kft. befektetési lehetőségeket kínált a szokásosnál nagyobb haszonnal, amik nem voltak valósak. Ezzel a módszerrel 15 év alatt több száz embertől összesen 12 milliárd forintot csalt ki. Ma folytatódott az ügy tárgyalása, ahol egy asszony sírva könyörgött a pénzéért – írja a Blikk.

D. Sándorné, vagyis Bróker Marcsi a tárgyaláson találkozott a szomszédjával, aki sírva könyörgött neki, hogy fizesse vissza a befizetett 7 millió forintját, amit az unokájának tett félre a család. Bróker Marcsi erre azt válaszolta: Sajnálom, nem tudok segíteni

Bróker MarcsiForrás: MTI/Mészáros János

A szomszéd asszony elmondta, hogy D. Sándorné arra kérte, hogy a szerződésükről ne beszéljen másnak. Ő ekkor nem tudta, hogy a pénzügyi tevékenységhez nincs engedélye Bróker Marcsi cégének – írja a Blikk.

A nő ellen 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, jogosulatlan pénzügyi tevékenység, kétrendbeli sikkasztás és számvitel rendjének megsértése miatt indult eljárás. Jelenleg szabadlábon védekezik de nyomkövetőt kell hordania a lábán, az otthonát csak két órára hagyhatja el naponta.