Hónapokon keresztül rabolta ki szüleit egy kiskunhalasi férfi a saját gyereke előtt

Vágólapra másolva!
Fél éven keresztül verte és tartotta rettegésben saját szüleit egy kiskunhalasi férfi. Minden pénzüket elvette, volt, hogy késsel fenyegette őket. Végül az után vitték be a rendőrök, hogy a drogtól rosszul lett és kórházba került.
Vágólapra másolva!

A férfi a vádirat szerint évek óta kábítószerezett miközben szüleivel élt. 2019 szeptembere óta munkája sem volt, így a „kristály" és „herbál" elnevezésű drogok megvásárlására nem volt pénze. Ettől kezdve a szüleivel és a velük egy háztartásban élő kisgyerekével egyre agresszívebben viselkedett,

ok nélkül kiabált, a bútorokat szétverte, megrongálta, és naponta 4 ezer forintot követelt.

Amikor nem kapott, többször fejen ütötte az anyját, és a falhoz szorította, az apját lökdöste, és többször kijelentette, hogy meg fogja őket ölni, és felgyújtja a házat. Ilyenkor volt, hogy kést is elővett.

A kést többször belevágta az asztalba, vagy a székbe szúrta.

A beteg szülei félelmükben mindig adtak neki pénzt, amelyet ezután drogra költött.

Márciusban aztán a kábítószertől rosszul lett, és a mentősök rendőri segítséggel kórházba vitték. Szülei félelmükben ezután rokonokhoz költöztek.

A férfi fél év alatt 700 ezer forintot rabolt szüleitől, akik a megtakarításukból, majd a nyugdíjukból adtak pénzt neki úgy, hogy utóbb a saját és unokájuk megélhetése is veszélybe került, rokonaik anyagi segítségére szorultak.

A férfi mindezeket a saját gyereke szeme láttára tette. Az ügyben eljárás indult.