Közel kétmillió forint értékben foglaltak le a pénzügyőrök hamis ruhákat, parfümöket és cipőket az M5-ös autópálya egyik pihenőjében, miután kiszúrtak egy férfit, akit már többször elkaptak hamis termékek árusítása miatt. Amikor meglátta a pénzügyőröket elbújt, de az autóját könnyen azonosították a NAV munkatársai.

A pénzügyőrök az M5-ös autópálya inárcsi pihenőjében szúrták ki azt a férfit, akit már többször hamis termékek árusításával kaptak el - írja a közösségi-oldalán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A közlemény szerint miután a férfi kiszúrta a pénzügyőröket, elbújt. 

Az autóját azonban a NAV munkatársai könnyen be tudták azonosítani, hiszen tele volt ruhákkal és parfümökkel. Amikor pedig a járművet át akarták vizsgálni a pénzügyőrök, akkor a férfi és a felesége előugrottak egy közeli bokorból.

Az autó átvizsgálásakor 160 doboz parfüm, mintegy 100 ruhanemű és 71 pár cipő került elő. Munkatársaink a csaknem kétmillió forint értékű hamis termékeket lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak – írják a közleményben.