Kiket képviseltek ti? - tette fel a kérdést Dömötör Csaba a legújabb videójában Fekete-Győr Andrásnak. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója pedig arról beszélt, hogy a Momentumra nem lehet nemzeti kérdésekben számítani. 

Három kérdést tett fel Fekete-Győr Andrásnak, a Momentum Mozgalom elnökének Dömötör Csaba, a  Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára - derült ki a politikus közösségimédia-oldalára feltöltött videóból. Az ügy előzménye, hogy a Momentum vezetője ismételten egy romániai pártnak kampányolt. Dömötör azt kérdezte Fekete-Győrtől, hogy mit jelent az románul, hogy legalja? Hogyan néznek majd tükörbe, ha pont miattuk több településen szoros versenyben román jelölt nyer a magyarral szemben? Végezetül pedig azt kérdezte, hogy kiket képviseltek ti? 

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója közösségi oldalán azt írta, hogy Fekete-Győr András ismét az erdélyi magyar jelöltek ellen kampányol. Ez is bizonyítja, hogy a Momentumra nemzeti kérdésekben nem lehet számítani! – tette hozzá. Hollik szerint az meg nettó sunyiság, hogy a kampányvideót azóta törölték.