Nem rendelt prostit, mégis kifizettették vele a szexet

Vágólapra másolva!
A három pacsai fiatal, köztük egy kiskorú fiú tavaly májusban előre kitervelt módon, hamis szexuális ígéretre hivatkozva, erőszakkal követelt pénzt egy Bocföldén élő egyedülálló férfitól.
Vágólapra másolva!

A háromtagú banda a 23 éves férfi tagja azzal kereste fel két ismerősét, egy fiatalkorú fiút és egy 25 éves lányt, hogy van egy ötlete, amellyel egy volt munkatársától pénzt tudnának szerezni.

Elhatározták, hogy késő este azzal keresik fel otthonában az egyedül élő férfit, hogy interneten keresztül szexuális szolgáltatásra rendelt egy lányt, és követelni fogják tőle, hogy fizesse ki a rendelést.

A terv része volt az is, hogy mindhárman határozottan és erőszakosan kényszerítik a férfit a fizetésre, ha kell, meg is fenyegetik.

A három fiatal késő éjjel autóval érkezett a férfi bocföldei házához, ahová a férfi számára idegen fiatalkorú és a nő kopogott be, majd

ahogyan azt előre megbeszélték, a szolgáltatásra hivatkozva közölték vele, hogy amennyiben nem hajlandó fizetni, akkor megveretik.

A fiatal fiú eközben be is lépett a szobába és pénz után kezdett kutatni. Emelgetni kezdte az ágyneműket és tovább fenyegetőzött, és követelte a pénzt a férfitól.

A férfi magához vette telefontokjában lévő 4000 forintját, ám a fiú rögtön kikapta a kezéből,

majd amikor megtudták, hogy a bankszámláján is van pénz, újra fenyegetni kezdték. Beültették a ház előtt várakozó autóba és

a legközelebbi bankautomatánál kivetették vele és elvették tőle a 19 000 forintját. Visszafelé az úton kidobták az ablakon a telefonját, hogy ne tudjon segítséget kérni.

Az ügyészség mindhárom fiatal ellen csoportos rablás miatt emelt vádat, és börtönbüntetés kiszabását javasolta.