A baloldalon ugyanaz a Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc sorakozik, akik már egyszer tönkretették az országot, a két volt kormányfő, a Soros-hálózat, és köztük a baloldal ifjúsági szervezete, a Momentum együtt készülődik az országgyűlési választásokra - mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a kormánypártok nevében vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Hozzátette, hogy az elmúlt hónapokban az már egyértelművé vált, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a baloldal vezére, ő mozgatja a szálakat a baloldali pártok feldarabolásában, a baloldal országos és önkormányzati politikájában is. Most pedig kiderült, hogy Bajnai Gordon is visszatér, a Momentum vele készülődik háttérben a választásokra - mondta a kereszténydemokrata politikus.

Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselőForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Úgy fogalmazott, ez ugyanaz a bagázs, amely egyszer már tönkretette az országot.

Nacsa Lőrinc kifejtette, hogy a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány alatt a baloldal teljesen feladta a nemzeti érdekeket, kiárusította és idegen kezekbe játszotta a nemzeti vagyont, eladósította az országot, valamint kiszolgáltatta az idegen érdekeknek és a külföldi profitnak Magyarországot. Leépítette a magyar gazdaságot, és folyamatos megszorításokkal nehezítette a magyar vállalkozásokat és a magyar családok életét is.

A képviselő kijelentette, hogy a baloldalon most ugyanazok sorakoznak hatalomra éhesen, akik ezt tették az országgal. Majd hozzátette, senkinek ne legyen kétsége, hogy újra megtennék, ráadásul most már a bevándorlókat is beengednék az országba, hogy teljesítsék a Soros-tervet, és ezzel végképp feladják Magyarország kultúráját és nemzeti szuverenitását.