Gyorsított eljárásban állt bíró elé az a 34 éves, Nagyatád mellett élő férfi, aki egy nála 21 évvel fiatalabb lányt rontott meg. A Nagyatádi Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés miatt vette őrizetbe. 

A férfi a 13 éves lány családjának ismerőse volt. Az ügyészek szerint tisztában volt az életkorával és azzal is, hogy a gyerek beleszeretett. Idén nyáron ezt használta ki a férfi, amikor az egyik este a lányt felkereste. 

Előbb beszélgetni kezdtek, majd idővel és közös beleegyezéssel le is feküdtek egymással. 

Szeptemberben újból megtörtént minden, amikor a férfi a lány családjánál volt egy buliban. Amikor a pedofil észrevette, hogy a család valamennyi tagja elaludt, 

bement a lány szobájába és lefeküdt vele. 

IllusztrációForrás: ANP/AFP/Roos Koole

De megzavarta őket a gyerek édesanyja. A férfi gyorsan felöltözött és elment, így nem bukott le. Csak másnap derült ki, hogy mi történt. A nagyatádi rendőrök még aznap őrizetbe vették a büntetlen előéletű férfit, 

aki beismerő vallomást tett. 

A Nagyatádi Járásbíróság a szeptember 25-én megtartott tárgyalásán bűnösnek mondták ki a férfit, akit 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítéltek, melynek végrehajtását 3 évi próbaidőre felfüggesztették, továbbá eltiltották minden olyan tevékenység gyakorlásától, amely 18. életévét be nem töltött személy nevelésével kapcsolatos. Az ítélet jogerős.