Hónapok óta visszaélnek Zachariás Ágnes nevével, képeivel és telefonszámával, amivel többek között állatos szexhirdetéseket is tesznek fel az internetre a nevében. Zaklatói már a családját is célba vették, 9 éve halott édesapja képeit használják egy profilhoz, amivel az állatvédő profilján trágárkodnak - írta meg a Ripost.

Négy hónapja zaklatják a solti állatvédőt, az Ágica Állatotthon vezetőjét. A támadásokkal az állatok örökbeadását is veszélyeztik.Rosszakarói állatos szexhirdetéseket tesznek fel a nő nevében, emiatt ideiglenesen bekellett zárnia a solti kutyamenhelyét.A nő fél örökbeadni a megmentett állatokat, emiatt újakat sem tud befogadni a teltház miatt.

A zaklatók miatt az örökbeadást is szüneteltetnie kell Ágnesnek.Forrás: Ripost

Mint kiderült, a családja sem szent a rosszakarói előtt,

ismerősei és barátai nem mernek kiállni mellette, mert félnek, hogy őket is lejáratják.

Zachariás Ágnes, az Ágica Állatotthon vezetőjeForrás: Ripost

Négy hónapja kezdődött minden. Akkor kezdtek el visszaélni Ágnes nevével, telefonszámával és képeivel, amelyket át is szerkesztettek.
Komoly támadások érnek bennünket, négy hónapja zaklatnak engem és a menhelyet fenntartó alapítványt. Most már be kell zárnunk, mert zoofíliás, azaz állatokkal szexelő hirdetéseket adtak fel, amikben a kutyáimmal szerepelek. Sajnos nagyon sokan hívtak emiatt, volt, aki azt kérdezte, hogy mennyiért vehetné meg azt a kutyát, amelyikkel a képen szexelek. A képek persze hamisítványok, de nem merek örökbe adni állatot, ezáltal behozni sem tudok, mert telt ház van – mondta a Ripostnak az állatvédő.

Ők is az Ágica Állatotthon lakói.Forrás: Ripost

Ágnest és családját jól ismerik a környéken. Az állatvédelemben több tíz éve végzett munkája miatt országosan is ismerik, felnéznek rá és sokan szeretik.

Zaklatói a legutóbb halott édesapja fotójával készítettek egy profilt a közösségi oldalra,

amin keresztül trágár tartalmakat osztanak meg és írnak Ágnes oldalára is.
Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet velünk. Édesapám 9 éve elhunyt. Egyik nap arra keltem fel, hogy szembejön velem az Instagramon majd a Facebookon egy profil, ami az ő nevét, fotóját viseli, és a posztjaim alatt nyilvánosan írogat nekem, hogy 'hiányzol, kislányom', 'büszke vagyok rád".- mondta a lapnak Ágnes, majd azzal folytatta, hogy:

Mikor jeleztek a barátaim, hogy ők is látják, értesítettem a családom többi tagját, hogy ne érje őket felkészületlenül. Az apukám neve alatt sátánista jelképeket és fotókat is posztolnak, sok közülük szintén perverz. A fotókon a szereplők arcának a helyére az apukám képét teszik vagy a barátaimét, a barátaim gyermekének az arcát, és persze az enyémet."Az állatvédő összetört. A telefonját csak annak veszi fel, akit ismer, mivel a szexhirdetések miatt állandóan hívja valaki.

A zaklatók által készített hirdetésekForrás: Ripost

 Azt mondja, bizalmatlan lett mindenkivel szemben. A legjobban azt bántja, hogy az egész ügybe belerángatták a családját is, de leginkább a szerettein és az állatokon csattan a zaklatók ostora.

Ágnes sejti, hogy kik állhatnak a támadás mögött. Egy olyan "állatvédő", akinek nem az állatok és az ő megmentésük számít igazán, hanem az emiatt elkérhető támogatás összege és az adó egy százalékok megszerzése, tehát a pénzszerzés. A nő feljelentést tett a rendőrségen, már nyomoznak az ügyben.