Vadászpuskával végezte ki felesége szeretőjét és annak apját egy nyíregyházi férfi

nyíregyházi kettős gyilkosság
Vágólapra másolva!
Vádat emeltek egy 42 éves férfi ellen, aki egy puskával agyonlőtte feleségét és annak apját. A férfinek volt engedélye a fegyverre.
Vágólapra másolva!

A kettős gyilkossággal vádolt, 42 éves férfi felesége 2019 februárjában "közelebbi kapcsolatba került a főnökével", a férfi barátjával. Pár hónapig titokban tudták tartani kapcsolatukat, de aztán a nő férje megtudta, hogy viszonya van a feleségének.

Emiatt megromlott a házasságuk, többször veszekedtek egymással, a férfi egy kis időre el is költözött az asszonytól.

Tavaly nyár végén, augusztus 26-án a férfi felesége felkereste a szeretőjét az otthonában. Összevesztek egymással. A nő elmondta a férjének, hogy veszekedtek. A férj úgy érezte, hogy a szerető lekezelően beszélt a feleségével.

A féltékeny férfi sértettségében felkapta az engedéllyel tartott golyós vadászpuskáját, öt lőszert tett bele, majd autóba ült, és elment a szerető házához.

Ott aztán kiszállt a kocsiból és egyszer rálőtt a felesége udvaron lévő szeretőjére, aki fedezéket keresve bemenekült a házába.

Ekkor

újabb lövés csapódott a bezárt bejárati ajtóra, majd áthaladt rajta és eltalálta a szeretőt, aki az ajtónak háttal állt. A férfi a helyszínen meghalt.

Amikor az áldozat szomszédban lakó, 65 éves édesapja meghallotta a lövéseket, kiszaladt az udvarára. Rá is rálőtt a férfi, de ekkor még nem találta el.

Nyíregyháza egyik kieső területén találtak rá a gyilkosra Forrás: Police.hu

A nyugdíjas ráüvöltött, hogy megölte a fiát, majd elindult az áldozat háza felé. A férfi újra felemelte a fegyvert, és a tőle pár méterre lévő idős embert is megölte.

Hátba lőtte. A férfi azonnal meghalt.

A gyilkos beült az autójába és Nyíregyháza külvárosába ment, ahol egy félreeső helyen gyakorlatilag megvárta, amíg rátalálnak az őt kereső rendőrök.

A letartóztatás alatt álló vádlottal szemben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség

aljas indokból több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt emelt vádat.

A gyilkos fegyver Forrás: Police.hu

A vádiratban az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak azzal, hogy legkorábban 35 év múlva vizsgálja meg a bíróság azt, hogy a vádlott feltételes szabadságra bocsátható-e. Az eljárás a Nyíregyházi Törvényszéken folytatódik.