Egy élhetetlen rendszert alakított ki az erzsébetvárosi vezetés

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője, a Heti Tv Pirkadat című műsorában a romániai önkormányzati választás sikereiről, az Európai Bizottság alelnökének szavairól, valamint az erzsébetvárosi problémákról beszélt. 
Vágólapra másolva!

A politikus beszámolt arról, hogy a hétvégén Erdélyben járt, ahol az önkormányzati választáson több településen is sikereket értek el a magyar jelöltek, így Marosvásárhelyen is, ahol húsz év után újra magyar polgármester vezetheti a várost. Sós Zoltán az új városvezető az egész eddigi élete egy példakép – tette hozzá, aki megmutatta, hogyan kell viselkedni a politikában.

A győzelmének az ad még jelentőséget, hogy nagyon sok román ember is őt támogatta, biztosan azért, mert nekik is elegük lett abból a mocsárból, amit az eddigi vezető teremtett. Sós Zoltánban azt is becsülték, hogy bár megtehette volna, de nem maradt más országokban, hanem mindenképpen vissza akart menni a szülőföldjére, de azt is értékelték, hogy az élete egy nyitott könyv, amiben nincsenek titkok.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.