25 év után újra Európa legjobbjai között a Ferencváros - ORIGO Hírcast

FTC - Molde, foci, Bajnokok Ligája selejtező mérkőzés, Fradi
Vágólapra másolva!
Fontosabb híreink az Origo Hírcast szeptember 30-i hírösszefoglaló podcast adásából: Hatalmas magyar sikerek a sportvilágban a hét első felében. Magyarországon építi fel első európai gyárát a Lenovo. Novemberben 20 százalékkal emeli a kormány az ápolók és az egészségügyi szakdolgozók fizetését. Szó lesz az Egyesült Államok több mint 400 kórházának számítógépes rendszerét ért kibertámadásról. Az adásból megtudhatjuk, hogy hogyan teljesít az első elektromos kukásautó emellett pedig programajánlóval illetve időjárás jelentéssel is készültünk, számos más színes és érdekes hír társaságában - mostantól már podcast formában is!
Vágólapra másolva!

Már elérhető az Origo Hírcast, a megújult Origo podcast csatornája friss hírekkel! A legfontosabb híreket hallgatjhatja akkor és ott, ahol és amikor a legkényelmesebb! Válogatott híreinket ezentúl nemcsak olvasni, hanem akár útközben, akár sportolás vagy házimunka közben is lehet hallgatni!
Hetente háromszor jelentkező hírösszefoglalónkat megtalálhatja a Spotify, az Apple Podcast felületein, illetve számos más podcast lejátszó mobilalkalmazásban. Legyen képben Magyarország és a Nagyvilág legfontosabb híreivel, a következő napok legjobb programjaival és várható időjárásával. Olvassa és mostantól hallgassa is az Origo híreit!

Hírcast minden hétfőn, szerdán és pénteken:
Spotify
Apple Podcast
Google Podcast
Deezer