A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Ma
Délnyugaton változóan, az ország nagy részén azonban erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Többfelé várható eső, záporeső, ÉK felé haladva egyre nagyobb mennyiségben. Az északnyugati szél délelőtt még erős lesz, aztán fokozatosan mérséklődik. 13-20 fok között alakul a hőmérséklet - ÉK-en lesz a leghűvösebb.

Péntek
Szakadozik, csökken a felhőzet, de elszórtan még előfordul eső, zápor. 19 és 25 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A szél délire fordul.

Szombat
Fátyolfelhős időre számíthatunk, majd estétől nyugat felől megnövekednek a gomolyfelhők, és egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar. 22 és 29 fok közé melegszik a levegő, több helyen nyárias idő lesz. A déli szél sokfelé lesz erős, olykor viharos.

Vasárnap
Hajnalban-reggel sokfelé lehet csapadék, majd napközben csökken a felhőzet, naposra fordul az idő. 22-23 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfő
Újabb felhősödésre van kilátás, egyre többfelé záporral, zivatarral, esővel. A délnyugati szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 20 fok köré csökken a hőmérséklet.