Felborult egy sertéseket szállító kamion Böhönyén – az állatok egy része elpusztult – fotók

Böhönye, 2020. október 5.
Tűzoltók egy felborult, sertéseket szállító kamion mentésén a Somogy megyei Böhönyén, a Szabadság utcában 2020. október 5-én. A jármű kétszáz állatot vitt, egy részük elpusztult vagy megsérült.
MTI/Varga György
Böhönye, 2020. október 5. Tűzoltók egy felborult, sertéseket szállító kamion mentésén a Somogy megyei Böhönyén, a Szabadság utcában 2020. október 5-én. A jármű kétszáz állatot vitt, egy részük elpusztult vagy megsérült. MTI/Varga György
Vágólapra másolva!
Felborult egy sertéseket szállító kamion Böhönyén, a kamion 200 állatot szállított, az állatok egy része elpusztult az életben maradtak szétszéledt az úton. A műszaki mentés teljes útzár mellett folyik.
Vágólapra másolva!

Óvári Timót, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője azt mondta, a böhönyei Szabadság utcában bekövetkezett baleset oka még ismeretlen.

Tűzoltók egy felborult, sertéseket szállító kamion mentésén a Somogy megyei Böhönyén, a Szabadság utcában 2020. október 5-én. Forrás: MTI/Varga György

A kamion kétszáz állatot szállított,

egy részük elpusztult vagy megsérült.

Forrás: MTI/Varga György

A sofőrt a tűzoltók emelték ki a kormány mögül.

Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Varga György

A műszaki mentés teljes útzár mellett folyik,

a forgalmat a mellékutcákra terelik, az életben maradt sertésekért kamion érkezik.

Forrás: MTI/Varga György

A munkát a marcali hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett egy különleges mentőszervezet, a Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület (Kötél) tagjai is segítik.