Több vérplazmára lenne szükség a súlyos Covid fertőzöttek terápiájához - ORIGO Hírcast

koronavírus, Semmelweis Egyetem, vérplazma
Vágólapra másolva!
Fontosabb híreink az Origo Hírcast október 5-i hírösszefoglaló podcast adásából: Babos Tímea már a legjobb nyolc között női párosban a Roland Garroson. Donald Trump akár már hétfő este visszatérhet a Fehér Házba. Karanténban van Ursula von der Leyen, az Európai bizottság elnöke. Megtudhatjuk, hogy kik játszák majd a főszerepet a Keresztapa film forgatásáról készült moziban és szó lesz az idei rekord melegről az Antarktiszon. Új információkat osztunk meg a járványhelyzet kapcsán a világból és említést teszünk a Mexikóra lecsapó trópusi viharról. További friss információkkal, programajánlóval illetve időjárás jelentéssel is készültünk, számos más színes és érdekes hír társaságában - mostantól már podcast formában is!
Vágólapra másolva!

Már elérhető az Origo Hírcast, a megújult Origo podcast csatornája friss hírekkel! A legfontosabb híreket hallgatjhatja akkor és ott, ahol és amikor a legkényelmesebb! Válogatott híreinket ezentúl nemcsak olvasni, hanem akár útközben, akár sportolás vagy házimunka közben is lehet hallgatni!

Hetente háromszor jelentkező hírösszefoglalónkat megtalálhatja a Spotify, az Apple Podcast felületein, illetve számos más podcast lejátszó mobilalkalmazásban. Legyen képben Magyarország és a Nagyvilág legfontosabb híreivel, a következő napok legjobb programjaival és várható időjárásával. Olvassa és mostantól hallgassa is az Origo híreit!

Hírcast minden hétfőn, szerdán és pénteken:
Spotify
Apple Podcast
Google Podcast
Deezer