A férfit azzal vádolják, hogy megölte, majd ledarálta és eltüntette volt felesége holttestét. N. János végig tagadta a brutális cselekményt, kétszer fel is mentették, egy éve azonban halált okozó testi sértésért hét év börtönt kapott másodfokon, de jogerős ítéletet a Kúria hirdet majd. A férfi fia a tanítási szünetben tudta meg, hogy apját letartóztatták.

Azt máig nem tudni pontosan, mikor és hogyan halt meg a gyógytornásznő hat évvel ezelőtt, akinek a holtteste azóta sem került elő. Annyi biztos, hogy az édesanyjától vett DNS-minta segítségével azonosították, hogy a réten szétszórt, égett emberi maradványok tőle származtak. A felesége megölésével megvádolt János fia az iskolában értesült apja keddi letartóztatásáról.

A vád szerint a hentes végzettségű férfi megölte és ledarálta feleségét, úgy tüntette el.

Mivel apu nem volt beidézve a tárgyalásra, azt mondta, inkább elmegy dolgozni. Reggel még úgy búcsúztunk el, mint máskor: vigyázz magadra! Apu sofőr, a teherautóról vitték el. A tanítási szünetben, a hírekből tudtam meg, hogy letartóztatták, utána dolgozatot kellett írnom. Egyedül ő gondoskodott rólam. Tudom, hogy ártatlan! – mondta a Blikknek az érettségi előtt álló fiú.