Késő estére megjön az eső

Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Ma
Változóan felhős lesz az ég, csapadék csak késő este a nyugati határszélen alakul ki. Estétől megélénkül az északnyugati szél. Reggel 5-12, délután 17-22 fok valószínű.

Vasárnap
A Dunántúlon erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé lesz eső, záporeső. A Dunától keletre marad a változóan felhős időjárás, és itt csak elszórtan fordul elő csapadék. 12 és 19 fok közé esik vissza a hőmérséklet - a Tiszántúlon lehet még 20 fok közeli maximum.

Hétfő
Hajnalban-reggel sokfelé, majd egyre kevesebb helyen lesz eső. Egész nap maradhat a borongós idő. Az északnyugati szél egyre nagyobb területen erősödik meg. 11 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Kedd
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A keleti tájakon sokfelé, nyugaton elszórtan várható eső, záporeső. Keleten akár 30mm körüli csapadék is eshet. Nyugaton viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. A csúcsérték 13-15°C körül alakul.

Szerda
Átmenetileg szárazabb idő ígérkezik, némi napsütés is valószínű. Délután 13-18 fok várható. Csütörtökön aztán újabb eső érkezhet.