KDNP: A teljes baloldali ellenzék összefogása sem képes a választópolgárok megvezetésére

BAZ megye, időközi választás, 6-os választókerület, motorbalesetben elhunyt a térség fideszes képviselője, Koncz Ferenc. a Fidesz jelöltje Koncz Zsófia, az elhunyt képviselő lánya.
Vágólapra másolva!
Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP jelöltje vasárnapi győzelmével is bebizonyította, hogy a teljes baloldali ellenzék összefogása sem képes a választópolgárok megvezetésére - fogalmazott Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője az MTI-hez vasárnap este eljuttatott közleményében.
Vágólapra másolva!

Az emberek jól látták, hogy a közelmúltban még antiszemita kijelentéseket tevő, gyanús cégügyletekbe keveredő jobbikos jelölt nem lehet Szerencs országgyűlési képviselője - hangsúlyozta Simicskó István. A politikus gratulált Koncz Zsófiának, aki a tragikus hirtelenséggel meghalt édesapja, Koncz Ferenc helyébe lép képviselőként.

A kisebbik kormánypárt frakcióvezetője hozzáfűzte: bíznak benne, hogy együttes erővel meg tudják védeni a magyar embereket, a munkahelyeket és az eddig elért eredményeket az országot most próbára tevő vírushelyzet idején is.