Majdnem halálra verte, majd otthagyta a kerítésnek támasztva egy rokonát egy izményi férfi

tinédzser fiú erőszak Fiatalokból álló banda bántalmazott és fosztott ki egy férfit Oroszlányban
Vágólapra másolva!
Majdnem halálra verte egy rokonát egy izményi férfi, majd a magatehetetlen áldozatát otthagyta az utcán a kerítésnek támasztva.
Vágólapra másolva!

Majdnem halálra verte egy rokonát egy izményi férfi, miután megtudta, hogy a férfi bántalmazta az édesapját - írja a Bors. A cikk szerint a bántalmazó akkor dühödött be, amikor meglátogatta az édesapját, aki azt mondta neki, hogy a testvére keresztapja úgy megverte, hogy két bordája is eltört.

A férfi ekkor az apjával együtt felkereste az említett rokont, hogy bosszút álljon.

Mikor odaértek, a férfi számon kérte a bántalmazást testvére keresztapján, aki viszont tagadta azt, így összevesztek. A fiú ekkor brutális erővel támadt a vélt bántalmazóra.

Mentális károsodást szenvedett

– Az arcát már az első ökölcsapással szilánkosra törte, míg a másodikkal az állcsúcsát zúzta darabokra, a harmadik öklössel pedig a földre küldte a férfit, aki először beverte a fejét a kerítésbe, majd a betonba csapódott – idézi fel az esetet a lap. A férfi ezután már nem is tért magához.

A tettesek ettől megijedtek, de nem a mentőket hívták, hanem megpróbálták magához téríteni az eszméletlen áldozatukat. Miután nem jártak sikerrel,

a magatehetetlen férfit kihúzták az utcára, és otthagyták a kerítésnek támasztva,

itt találták meg a később kiérkező mentők és rendőrök.

A cikk szerint a bántalmazott férfi életét ugyan sikerült megmenteni, azonban többek között visszamaradt bal oldali részleges végtaggyengeséget, egyensúlyzavart, járászavart, valamint mentális károsodást szenvedett.

Mint írják, az apa, az esetet végignéző, de orvost nem hívó felesége és a brutális fiú jövő pénteken állnak a Szekszárdi Törvényszék elé.